Klanten

Klanten kunt u weergeven in een lijst of weergegeven op een kaart. In beide gevallen selecteert u een specifieke klant door deze aan te klikken.

In het scherm Klanten staan alle klanten die in Isah zijn ingevoerd, met uitzondering van de klanten die vervallen zijn (het veld Vervallen op het tabblad Algemeen in Isah is actief). In de menubalk bovenin het scherm vindt u nog meer klantschermen, zoals Mijn klanten, Debiteuren en Relaties. Alle schermen in deze menubalk zijn overzichten van de klanten in Isah, maar voor elk van deze schermen geldt een eigen filter ('preset'). U ziet in elk van deze schermen alleen de klanten die aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Sommige van de presets die in de CRM-app gebruikt worden, bevinden zich ook in Isah.

Schermnaam

Uitleg

Mijn selectie

Een eigen selectie van klanten die u zelf samenstelt met de filterknop. Als u het filter opslaat, worden de eerste 500 klanten getoond die voldoen aan de criteria die u heeft opgegeven. Vult u bijvoorbeeld 'a' in het veld Naam in en '10' in het veld Postcode, dan worden klanten met een 'a' in de naam uit Amsterdam weergegeven. Als u de app opnieuw start dan is de laatst gebruikte filter actief.

Mijn klanten

Alle klanten waarbij de ingelogde gebruiker is ingevuld in het veld Verkoper op het tabblad Algemeen

Debiteuren

Alle klanten waarbij het veld Overnemen naar financieel op het tabblad Financieel actief is

Relaties

Alle potentiële klanten; het veld Overnemen naar financieel op het tabblad Financieel is niet actief

Vervallen

Alle klanten waarbij het veld Vervallen op het tabblad Algemeen actief is

Binnenland

Alle klanten waarbij het land op het tabblad Algemeen hetzelfde is als het land dat bij de instellingen in Isah is opgegeven als vestigingsland van uw bedrijf

Buitenland

Alle klanten waarbij het land op het tabblad Algemeen niet hetzelfde is als het land dat bij de instellingen in Isah is opgegeven als vestigingsland van uw bedrijf

Mijn groep

Alle klanten waarbij de groep op het tabblad Financieel hetzelfde is als de groep die u bij de Instellingen in de app heeft opgegeven

Mijn branche

Alle klanten waarbij de branche op het tabblad Algemeen hetzelfde is als de branche die u bij de Instellingen in de app heeft opgegeven

Mijn regio

Alle klanten waarbij de regio op het tabblad Algemeen hetzelfde is als de regio die u bij de Instellingen in de app heeft opgegeven.

Als u een klant selecteert, verschijnt een overzicht van de klantgegevens. Verder ziet u links een taakbalk verschijnen waarmee u allerlei nadere gegevens over de klant oproept.

Functies

CRM - Uitloggen

Klik op dit pictogram om uit te loggen.

CRM - Klant toevoegen

Klik op dit pictogram om een nieuw bedrijf aan uw klantenbestand toe te voegen.

Zoeken

De zoekfunctie kijkt niet alleen naar de klantnamen, maar naar alle kolommen. U kunt dus zoeken op alle tekst in het scherm.