Taakbalk

De taakbalk verschijnt links in uw scherm zodra u een klant selecteert. Hij bevat allerlei schermen waarmee u nadere gegevens over de klant oproept. Op elk scherm kunt u een nieuwe melding registreren met de functie Melding toevoegen, rechtsboven in het scherm op de werkbalk. Andere extra functies in de werkbalk variëren per scherm.

CRM - Taakbalk uitklappen

Gebruik dit pictogram om de uitleg bij de menubalk te tonen of te verbergen.

In deze map

Bedrijfsinformatie

Cockpit

Meldingen en acties

Verkoopoffertes

Verkooporders

Verkoopcontracten

Openstaande posten

Gefactureerde omzet

Servicemeldingen

Servicecontracten

Objecten

Artikelen

Selecties