Cockpit

CRM - Cockpit

De Cockpit bevat een samenvatting van klantgegevens, onder andere op het gebied van omzet, verkoop en service. Als u in de cockpit op een gegeven klikt (bijvoorbeeld de objecten), roept u de nadere details ervan op (de objecten bij deze klant). Met de werkbalk bovenin het scherm past u eventueel aan welke contractversies en omzetsoort u wilt zien.

Gefactureerde omzet

Verkoop

Kredietinformatie

Relatiebeheer

Service

Pictogrammen

CRM - Servicecontracten

Geef met deze instelling in de werkbalk aan van welke servicecontractversies u in de cockpit de gegevens wilt zien: alleen van de actuele contracten, van actuele en toekomstige contracten, van historische contracten of van alle contracten.

Deze instelling heeft gevolgen voor de inhoud in de velden Contracten en Openstaande waarde. Zij tellen het contractaantal, contractbedrag, nog openstaande contractaantal en nog openstaande contractbedrag op voor alle servicecontracten die voldoen aan de instelling die u heeft gekozen. Staat die op 'Actuele servicecontractversies', dan ziet u bijvoorbeeld alleen bedragen en aantallen die uit actuele contractversies afkomstig zijn.

CRM - Gefactureerde omzet

Geef in deze instelling aan welke omzetgegevens u in de cockpit wilt zien: de definitieve omzet, de termijnomzet of beide.

Deze instelling heeft gevolgen voor de inhoud in de omzetvelden. Staat de instelling bijvoorbeeld op 'Termijnomzet', dan hebben de bedragen in de cockpit alleen betrekking op termijngegevens.

CRM - Melding toevoegen

Klik op dit pictogram om een melding toe te voegen. Aan een melding kunt u een of meer acties toevoegen.

CRM - Melding toevoegen

Klik op dit pictogram om een actie toe te voegen. Om de actie op te slaan en direct een nieuwe actie toe te voegen, klikt u na het invullen van de actiegegevens nogmaals op dit pictogram.

CRM - Opslaan

Als u de melding en eventuele bijbehorende actie(s) opslaat met dit pictogram, keert u terug naar de cockpit.

Tip: Gegevens met een witte achtergrond hebben geen achterliggende informatie. Heeft een regel echter een andere kleur als achtergrond, dan kunt u bij dit gegeven nadere informatie oproepen door erop te klikken.