Bedrijfsinformatie

CRM - Bedrijfsinformatie

In het scherm Bedrijfsinformatie vindt u de algemene klantgegevens, zoals het adres, groep, branche en contactpersonen. Adressen en contactpersonen kunt u hier toevoegen, en klantgegevens, adresgegevens en de gegevens bij de contactpersonen kunt u wijzigen.

Pictogrammen

CRM - Documenten

Roep de documenten op bij deze klant.

CRM - Wijzigen

Dit 'wijzig'-pictogram staat rechtsboven in de werkbalk en op andere plaatsen op het scherm. Met het pictogram in de werkbalk zet u de klantgegevens op 'wijzigen'. Op de andere plaatsen klikt u erop als u de gegevens rechts naast het pictogram wijzigen wilt, bijvoorbeeld een adres of de gegevens bij een contactpersoon.

CRM - Melding toevoegen

Klik op dit pictogram om een melding toe te voegen. Aan een melding kunt u een of meer acties toevoegen.

CRM - Melding toevoegen

Voeg een actie toe aan een nieuwe melding.

CRM - Opslaan

Sla de gewijzigde gegevens op.

CRM - Adres toevoegen

Voeg een klantadres toe.

CRM - Contactpersoon toevoegen

Voeg een contactpersoon toe.

CRM - Locatie klantadressen

Klik op dit pictogram om de adressen van de geselecteerde klant op de kaart weer te geven.

Staat dit pictogram niet bij de klantadressen, dan kent de app de geografische locatie nog niet. Roep de algemene kaart op vanuit de werkbalk bovenin het scherm om eenmalig alle geografische locaties in de database op te slaan. Hierna zal het pictogram verschijnen achter alle klantadressen, tenzij een adres niet gevonden kan worden, bijvoorbeeld omdat er een fout in staat.

CRM - Selecties

Wijzig de selecties bij de contactpersoon. Om selecties bij het bedrijf op te geven of te wijzigen gebruikt u het scherm Selecties.