Meldingen en acties

CRM - Meldingen en acties

In dit scherm vindt u de Meldingen en acties die voor een bepaalde klant in Isah staan met onder andere de omschrijvingen en status van deze acties. Alleen de jaren en maanden waarvoor meldingen of acties aanwezig zijn, zijn zichtbaar in de linkerkolom. Selecteer een maand om de meldingen en/of acties van de desbetreffende maand in te zien.

Pictogrammen

CRM - Meldingen en acties

Selecteer met deze instelling in de werkbalk of u alle acties wilt zien of alleen de niet-voltooide acties.

CRM - Melding toevoegen

Klik op dit pictogram om een melding toe te voegen. Aan een melding kunt u een of meer acties toevoegen.

CRM - Melding toevoegen

Voeg een actie toe aan een nieuwe melding.

CRM - Opslaan

Als u de melding en eventuele bijbehorende actie(s) opslaat met dit pictogram, keert u terug naar het scherm Meldingen en acties.

CRM - Actie

Hierachter vindt u de datum en omschrijving van de actie zoals die in Isah staat.

CRM - Omschrijving van melding

Hierachter vindt u de datum, tijd en omschrijving van de melding.

CRM - Wijzigen

Klik op dit icoon als u een melding of actie wilt wijzigen. U kunt alleen uw eigen meldingen en acties aanpassen.

CRM - Afvinken

U meldt een actie gereed door hem af te vinken. Of hij vervolgens uit het overzicht verdwijnt, is afhankelijk van de instelling in de werkbalk ('Alle acties' of alleen 'Niet-voltooide acties' tonen).

CRM - Documenten

Roep de documenten op bij deze klant.