Startmenu

CRM - Startmenu

Linksboven in het scherm vindt u het startmenu. Hierin staan drie opties: Klanten, Mijn acties en Instellingen. Klanten en Mijn acties zijn de twee mogelijkheden die u heeft om de gegevens in Isah-CRM te benaderen.

Bij Klanten roept u verschillende doorsnedes van uw klantenbestand op, bijvoorbeeld alle klanten waarbij u de verkoper bent of alle debiteuren. Hierna kunt u doorzoomen op nadere informatie, zoals klantmeldingen, adresgegevens en contactpersonen.

Kiest u voor Mijn acties, dan verschijnt een agenda met meldingen en acties waarbij uw naam vermeld is. U kunt deze acties vervolgens inzien en bewerken, bijvoorbeeld door er gegevens bij noteren of ze gereed te melden.

U wisselt tussen beide weergaven door op het startmenu te klikken en de andere optie te kiezen.

In het scherm Instellingen geeft u uw voorkeuren aan voor het soort gegevens dat u wilt inzien, bijvoorbeeld op welke branche u wilt filteren in het klantenoverzicht Mijn branche.

In deze map

Klanten

Mijn acties

Instellingen