Instellingen

In dit scherm vindt u onder andere een overzicht van de instellingen die voor Isah MFS gelden, versie-informatie en een link naar de webhelp bij de app.

Applicatie

Het magazijn en de locatie die u hier ziet staan, gelden voor de ingelogde gebruiker als standaardmagazijn en -locatie. Deze gegevens zijn van belang bij het uitgeven van artikelen.

Het kan in deze velden gaan om het magazijn en de locatie die voor alle medewerkers gelden; in dat geval is de instelling opgegeven in de algemene settings in de Isah Configuration Tool. Geldt voor de ingelogde gebruiker een andere magazijnlocatie, dan staat deze bij de gebruikersgegevens in de Isah Configuration Tool.

Versie-informatie

Deze gegevens zijn van belang als u contact opneemt met de afdeling Product Support van Isah.

Overig