Een opdracht accepteren of afwijzen

Alle in Isah ingeplande serviceopdrachten die aan u zijn toegewezen, verschijnen in Isah MFS in het opdrachtenscherm. Nieuwe opdrachten hebben geen pictogram in de linkerkolom van het scherm; u kunt dus snel zien welke opdrachten het laatst zijn binnengekomen en door u nog moeten worden geaccordeerd.

Als u een opdracht wilt accepteren of afwijzen, selecteert u eerst de juiste regel en vervolgens op de knop die van toepassing is:

MFS: Geaccepteerd

Klik op dit pictogram in de werkbalk om aan te geven dat u de opdracht heeft gezien en op de ingeplande datum gaat uitvoeren. U verzet hiermee de status naar 'Geaccepteerd'. Het pictogram voor deze status verschijnt in de linkerkolom van het scherm.

MFS: Afgewezen

Als u de opdracht niet kunt uitvoeren of als deze vervalt, klikt u op deze knop. Ook een reeds geaccepteerde opdracht kunt u op deze manier laten vervallen.

De status verandert hierna in 'Afgewezen'. Als u de gegevens op het scherm ververst, verdwijnt de afgewezen opdracht uit uw overzicht. Tot die tijd blijft hij staan, maar is aan het pictogram te zien dat de opdracht niet doorgaat.