Aangeven dat u onderweg bent naar de opdracht

MFS: Onderweg

Als u wilt aangeven dat u op weg bent naar een bepaalde opdracht, dan selecteert u de opdracht in het overzichtsscherm en klikt u op de knop Start de reistijd.

Als u op deze knop drukt verzet u de status van de opdracht naar 'Onderweg'. Verder wordt, als uw bedrijf gebruikmaakt van urenverantwoording in MFS, een urenregel gestart die uw reistijd bijhoudt. Deze ziet u op het scherm Actieve opdracht.