Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Opdrachten

In het scherm Opdrachten vindt u alle geplande service-opdrachten die aan u zijn toegewezen, soms in samenwerking met collega's. Als u de app start, ziet u een overzicht van de geplande opdrachten die voor u zijn bestemd.

Alle opgevraagde gegevens zijn ook beschikbaar als u offline werkt, maar u kunt alleen nieuwe gegevens opvragen als u online werkt.

Wanneer krijgt u een opdracht te zien?

Als u ingeplande opdrachten wilt bekijken, heeft u daarvoor verschillende mogelijkheden:

MFS: Dagoverzicht

Overzicht per dag: Hier ziet u de ingeplande opdrachten gesorteerd op dag. De startdatum en -tijd bepalen de volgorde waarin de opdrachten worden weergegeven. Door te bladeren kunt u alle ingeplande opdrachten bekijken. Naast gegevens over de serviceopdracht die uitgevoerd moet worden, ziet u een omschrijving van de benodigde werkzaamheden.

MFS: Weekoverzicht

Weekoverzicht: Hier ziet u de ingeplande opdrachten per week. De startdatum bepaalt bij welke dag de opdracht wordt weergegeven en de starttijd bepaalt de volgorde op de dag. U ziet gegevens over de serviceopdracht die uitgevoerd moet worden. Door te bladeren kunt u de voorgaande of volgende weken opvragen waarin opdrachten zijn ingepland. Als een opdracht in het weekend valt, wordt ook het weekend in het weekoverzicht getoond.

Opdrachtdetails

MFS: Opdrachtdetails

Als u meer over een ingeplande opdracht wilt weten, opent u het detailscherm van de opdracht. Dit kan door het pictogram (hiernaast afgebeeld) te gebruiken of door op een opdracht te dubbelklikken.

Op het detailscherm van de opdracht bevinden zich verschillende tabbladen met informatie uit Isah, zoals bijbehorende objecten en meldingen. De meeste gegevens kunt u wel inzien, maar niet wijzigen.

U heeft een online verbinding nodig om de gegevens op te vragen, maar ze blijven beschikbaar als u offline werkt.

Tip: Tabbladen zijn alleen zichtbaar als er in Isah relevante gegevens staan. Staan er bij een bepaalde opdracht in Isah bijvoorbeeld geen objecten, dan ziet u het tabblad Objecten ook niet bij de opdracht in Isah MFS. Dit geldt ook voor velden; lege velden worden automatisch verborgen, zodat u alleen relevante gegevens op uw scherm ziet staan.

In deze map

Opdracht

Klant

Object

Melding

Contract

Registraties

Documenten