Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Opdracht

Op het tabblad Opdracht ziet u de gedetailleerde gegevens over de opdracht, zoals de start- en einddatum, adresgegevens en de contactpersoon bij de klant. Ook vindt u op dit tabblad:

CRM - Locatie klantadressen

Klik op dit pictogram om een route te plannen naar de opdrachtlocatie.

Actieve urenregel

Als er op dit moment voor de opdracht een urenregel actief is, omdat u voor de opdracht de reis- of werktijd heeft aangezet, dan ziet u op het tabblad Opdracht als eerste de actieve urenregel. Het pictogram geeft aan of het gaat om reistijd of werktijd.

Het is mogelijk om de tijd voor de werkzaamheid te stoppen, bijvoorbeeld omdat u klaar bent met de bezigheid, of omdat deze voor het moment wordt afgesloten en u er op een later tijdstip weer mee verdergaat.

MFS: Urenregel stoppen

Zodra u op het pictogram voor stoppen klikt, verdwijnt de urenregel uit het tabblad Opdracht en verschijnt hij op het tabblad Registraties onder Urenverantwoording. Hier staan alle afgesloten urenregels voor de geselecteerde opdracht bij elkaar.

Actieve urenregels worden ook afgesloten als u de status van de opdracht wijzigt. Loopt er bijvoorbeeld een urenregel voor reistijd, dan stopt deze als u de status verandert in 'Werk in uitvoering'. Loopt de werktijd, dan stopt deze als u de status verandert in 'Gereedgemeld'. Ook regels die op deze manier door een statuswijziging worden afgesloten, zet Isah MFS direct op het tabblad Registraties.