Een opdracht gereedmelden

MFS: Gereedmelden

Als u wilt aangeven dat u een opdracht is afgewerkt, dan selecteert u de opdracht in het overzichtsscherm en klikt u op de knop Meld het werk gereed.

Als u op deze knop drukt verzet u de status van de opdracht naar 'Gereedgemeld'. Als er op dit moment nog een urenregel actief was, sluit Isah MFS deze af en wordt hij op het scherm Registraties gezet.

Als een opdracht gereedgemeld is, kunnen er geen uren of artikeluitgiftes meer voor geregistreerd worden.

Let op: Voordat u de status 'Goedkeurd door klant' of 'Afgesloten' kunt gebruiken, moet u de opdracht eerst gereedmelden.