Een opdracht afsluiten

MFS: Afgesloten

Om een opdracht af te sluiten selecteert u de opdracht in uw overzicht en drukt u op het pictogram 'Sluit de opdracht af'.

De status van de opdracht verandert nu in 'Afgesloten'. Na verversing van de gegevens in de app verdwijnt de opdracht uit uw overzicht; de binnendienst kan hem verder administratief afhandelen.

Let op: Voordat u de status 'Goedkeurd door klant' of 'Afgesloten' kunt gebruiken, moet u de opdracht eerst gereedmelden.