Het werk laten goedkeuren door de klant

Als u een opdracht heeft gereedgemeld, kunt u hem hierna door de klant laten goedkeuren.

MFS: Goedkeuring door klant

Klik op dit pictogram om een scherm op te roepen met een overzicht van de gegevens uit het scherm Registraties. U ziet onder andere de geregistreerde uren en de verbruikte artikelen.

N.B.: Het is mogelijk dat u de uren en artikelen niet ziet. Deze functionaliteit kan namelijk uitgezet worden in de Isah Configuration Tool.

Wijzigen

Het is mogelijk een opmerking toe te voegen.

Onderaan het scherm is ruimte voor een handtekening. Laat de klant hier tekenen en vul de naam in van de persoon die getekend heeft voor akkoord.

Verwijderen

Als u de handtekening wilt corrigeren, klik dan op dit pictogram om hem te wissen. Dit kan alleen zolang de handtekening nog niet is opgeslagen.

TR: Verlof verwijderen

Klik op dit pictogram om de invoer te annuleren.

TR: Opslaan

Klik op dit pictogram de gegevens op te slaan. U kunt de gegevens pas opslaan als er een naam is ingevuld en een handtekening is gezet.

De status van de opdracht is nu veranderd in 'Goedgekeurd door klant'.

Let op: Voordat u de status 'Goedkeurd door klant' of 'Afgesloten' kunt gebruiken, moet u de opdracht eerst gereedmelden.