Bijlage: Overzicht van pictogrammen

De pictogrammen in de linkerkolom van het scherm met geplande opdrachten geven informatie over de status van de opdracht en de lopende urenregel. Met de afbeeldingen in de werkbalk kunt u onder andere status van de geselecteerde opdracht aanpassen of een ander overzicht oproepen.

Startmenu

Menu

Klap het menu in of uit met deze knop.

MFS: Opdrachten

In het scherm Opdrachten vindt u overzichten van alle ingeplande service-opdrachten die aan u zijn toegekend.

MFS: Actieve opdracht

Onder Actieve opdracht vindt u de werkzaamheid (reizen of productief) waaraan u op dit moment bezig bent.

Instellingen

Dit pictogram opent een scherm met enkele instellingen, bijvoorbeeld instellingen voor de logging van systeemmeldingen.

Uitloggen

Log uit door op dit pictogram te klikken.

MFS: Gebruiker

U bent ingelogd onder deze gebruikersnaam.

Statussen en uren in de linkerkolom

MFS: Geaccepteerd

U heeft deze opdracht geaccepteerd.

MFS: Afgewezen

U heeft deze opdracht afgewezen.

MFS: Onderweg

U bent onderweg naar deze opdracht.

MFS: Werk in uitvoering

U bent aan deze opdracht begonnen.

MFS: Gereedmelden

U bent klaar met de werkzaamheden.

MFS: Goedkeuring door klant

De klant heeft de werkzaamheden goedgekeurd.

MFS: Afgesloten

De opdracht is afgesloten.

MFS: Urenregel

Dit pictogram staat bij maximaal één opdracht; het geeft aan dat deze urenregel actief is en dat de tijd ervan doorloopt totdat u de status verandert of de urenregel met de hand stopt.

Werkbalk hoofdscherm

MFS: Dagoverzicht

Klik op dit pictogram voor het overzicht per dag.

MFS: Weekoverzicht

Klik op dit pictogram voor het overzicht per week.

MFS: Opdrachtdetails

Klik op dit pictogram om naar het detailscherm van de geselecteerde opdracht te gaan.

MFS: Geaccepteerd

Gebruik deze knop om de geselecteerde opdracht te accepteren; de status van de opdracht verandert in 'Geaccepteerd'.

MFS: Afgewezen

Met deze knop wijst u de geselecteerde opdracht af; de status van de opdracht verandert in 'Afgewezen'.

MFS: Onderweg

Deze knop zet de status van de geselecteerde opdracht op 'Onderweg' en start een urenregel voor de reistijd.

MFS: Werk in uitvoering

Gebruik deze knop om de status van de geselecteerde opdracht op 'Werk in uitvoering' te zetten en een urenregel te starten voor de werktijd. Als er een urenregel voor de reistijd liep, dan wordt deze afgesloten en op het tabblad Registraties gezet.

MFS: Gereedmelden

Klik op deze knop om aan te geven dat u de werkzaamheden heeft afgerond. De status van de opdracht verandert in 'Gereedgemeld'. Liep er een urenregel voor 'Werk in uitvoering' of 'Reistijd', dan sluit Isah MFS deze af en zet hem op het tabblad Registraties.

MFS: Goedkeuring door klant

Om het werk te laten goedkeuren door de klant, klikt u op deze knop. Er verschijnt een overzicht van de relevante gegevens dat de klant kan ondertekenen. Zodra het venster bevestigd is, verandert de status van de opdracht in 'Goedgekeurd door klant'.

MFS: Afgesloten

Als de opdracht is afgerond, klikt u op deze knop om hem af te sluiten. De status verandert in 'Afgesloten'. Na verversing van de gegevens in de app verdwijnt de opdracht uit uw overzicht; de binnendienst kan hem verder administratief afhandelen.

MFS: Scherm verversen

Met deze knop haalt u de gegevens opnieuw op vanuit Isah, zodat eventuele wijzigingen op uw scherm zichtbaar worden. De gegevens kunnen alleen vernieuwd worden als de app verbonden is met de Isah-database.

Overige pictogrammen

MFS: As-built-structuur

Met deze knop bekijkt u de structuur van een object. Door te dubbelklikken op de onderliggende objecten, kunt u dieper in de structuur afdalen.

MFS: Opdrachtdetails

Klik op deze knop om vanuit een willekeurig niveau in de objectstructuur in één keer terug te gaan naar het bovenliggende opdrachtscherm.

MFS: Terug naar vorig object

Ga terug naar het vorige niveau in de objectstructuur.

MFS: Geblokkeerd

Dit pictogram geeft aan dat u een regel niet kunt wijzigen of verwijderen. U vindt het bij:

MFS: Urenregel stoppen

Met deze knop stopt u de actieve (lopende) urenregel en zet u de totaal verlopen tijd onder Registraties.

CRM - Locatie klantadressen

Klik op deze knop om een route naar de locatie te plannen.

MFS: Document bekijken

Download het document.

Wijzigen

Wijzig de geselecteerde gegevens.

Verwijderen

Verwijder de geselecteerde gegevens.

TR: Verlof verwijderen

Annuleer de invoer van de gegevens.

TR: Verlof opslaan

Sla de gegevens op.