Reistijd of werktijd onderbreken

Als u een urenregel tijdelijk wilt stopzetten, bijvoorbeeld omdat u pauze heeft of omdat u er morgen weer mee verder gaat, dan stopt u hem handmatig in het scherm Actieve opdracht. In dat scherm vindt u alle bijzonderheden van de opdracht waarvoor op dit moment een urenregel actief is.

MFS: Urenregel stoppen

Op het tabblad Opdracht klikt u op dit pictogram om de urenregel te stoppen.

De urenregel verdwijnt nu uit het scherm en verschijnt op het tabblad Registraties. Hier kunt u hem eventueel wijzigen of verwijderen. Op het moment dat u de werkzaamheid weer wilt oppakken, dan start u een nieuwe urenregel zoals beschreven onder Reistijd of werk starten.

Tip: Als u uw uren na het afhandelen van de opdracht nog moet invullen of corrigeren, dan doet u dit op het scherm Registraties, waar u per opdracht urenregels met gereisde of gewerkte tijden kunt toevoegen.