De urenverantwoording aanpassen

Als u bij een opdracht urenregels wilt toevoegen, wijzigen of verwijderen zonder de statusknoppen te gebruiken, dan doet u dat direct in het scherm Registraties. Selecteer de juiste opdracht voordat u begint, zodat Isah MFS de uren bij de juiste productieorder zet.

MFS: Toevoegen

Klik op deze knop om een urenregel toe te voegen.

Urencode

Datum

Bestede tijd

Toevoegen voor medewerkers

TR: Verlof opslaan

Sla de urenregel op. Hiermee komt de regel ook in Isah terecht.

TR: Verlof verwijderen

Annuleer de aanmaak van deze regel.

Wijzigen (F2)

Wijzig de urenregel

Verwijderen (CTRL+D)

Verwijder de urenregel

MFS: Geblokkeerd

Urenregels die gemarkeerd zijn met dit pictogram, zijn reeds verwerkt in Isah of aangemaakt in een andere applicatie dan Isah MFS. U kunt deze regels niet wijzigen of verwijderen.