Reistijd of werktijd starten

In de meeste gevallen start Isah MFS automatisch de urenregels voor uw reis- en werktijden. Dit gebeurt om het moment dat u de status van de opdracht verzet, bijvoorbeeld van 'Onderweg' naar 'Werk in uitvoering'.

MFS: Urenregel

Wilt u weten of er voor uw opdracht al een urenregel wordt bijgehouden, kijk dan in het opdrachtscherm. Staat het pictogram voor de urenverantwoording voor de opdracht, dan loopt er al een urenregel. Aan het statuspictogram dat erboven staat, ziet u of het daarbij gaat om reistijd of werktijd.

Als u voor een bepaalde opdracht een urenregel wilt starten, selecteer dan de opdracht en klik op de knop voor de juiste urenregel:

MFS: Onderweg

Deze knop start een urenregel voor reistijd.

MFS: Werk in uitvoering

Deze knop start een urenregel voor werktijd.

N.B.: Soms verzetten deze knoppen ook de status van een opdracht. Als de opdracht nog niet op de status 'Onderweg' stond en u klikt op de reistijd, dan verzet Isah MFS ook direct de status van 'Geaccepteerd' naar 'Onderweg'.