Aangeven dat u de opdracht start

MFS: Werk in uitvoering

Om aan te geven dat u aan een opdracht begint, selecteert u de opdracht in het overzichtsscherm en klikt u op de knop Start de werktijd.

Als u op deze knop drukt verzet u de status van de opdracht van 'Onderweg' naar 'Werk in uitvoering'. Verder wordt, als uw bedrijf gebruikmaakt van urenverantwoording in MFS, een urenregel gestart die uw werktijd bijhoudt. Deze ziet u op het scherm Actieve opdracht.

Was er al een urenregel actief die uw reistijd bijhield, dan sluit Isah MFS deze automatisch af en verschijnt deze in het scherm Registraties.