Aangeven dat u vertrekt na de opdracht

MFS: Onderweg

Als u wilt aangeven dat u weer op weg bent nadat u een opdracht heeft uitgevoerd, dan selecteert u de opdracht in het overzichtsscherm en klikt u op de knop Start de reistijd.

Isah MFS zal nu:

Waarom verandert de status van de opdracht niet?

Omdat statussen alleen vooruit verzet kunnen worden, heeft het starten van de reistijd op dit moment geen gevolgen voor de status van de opdracht. De status blijft staan op Werk in uitvoering, wat u ziet aan het pictogram in het overzichtsscherm.

Statussen kunnen alleen vooruit verzet worden om onduidelijkheid in de voortgang van een opdracht te voorkomen. Als u na het uitvoeren van de werkzaamheden (status 'Werk in uitvoering') terug zou gaan naar de status 'Onderweg', dan zou bij uw bedrijf namelijk onduidelijk worden of u nog steeds onderweg bent naar de opdracht, of dat u op de terugweg bent.