Opmerkingen bij de opdracht registreren

In het scherm Registraties kunt u een opdracht voorzien van opmerkingen. Deze kunnen intern zijn en alleen bedoeld zijn voor uw bedrijf, of extern. De externe opmerkingen gebruikt u voor het vastleggen van opmerkingen van de klant of aan de klant, en zij verschijnen voor de klant op het overzichtsscherm waarop deze voor de opdracht tekent.

Wijzigen

Klik op dit pictogram om het venster op te roepen waarin u interne en externe opmerkingen kunt noteren.

Registreer uw opmerkingen in de velden Intern en/of Extern.

TR: Verlof verwijderen

Klik op dit pictogram om de invoer te annuleren.

TR: Verlof opslaan

Klik op dit pictogram de gegevens op te slaan.