Oorzaak en oplossing aangeven

In het scherm Registraties kunt u bij een service-opdracht de oorzaak en de oplossing van een probleem vastleggen. Oorzaken van storingen e.d. kunnen bijvoorbeeld belangrijk zijn voor de garantie bij een product.

Wijzigen

Klik op dit pictogram om de velden Oorzaak en Oplossing in te vullen of aan te passen.

Wilt u een ingevulde oorzaak of oplossing verwijderen, klik dan in de keuzelijst op Oorzaak verwijderen of Oplossing verwijderen.

TR: Verlof verwijderen

Klik op dit pictogram om de invoer te annuleren.

TR: Verlof opslaan

Klik op dit pictogram de gegevens op te slaan.