Artikelverbruik wijzigen of verwijderen

Op het tabblad Registraties vindt u onder Artikeluitgiftes alle verbruiksregels die tot nu toe voor de opdracht zijn geregistreerd. Dit kan in Isah MFS gebeurd zijn, maar ook in Isah. Het is mogelijk om deze artikelregistraties in Isah MFS aan te passen.

Selecteer de regel waarin u een wijziging wilt aanbrengen.

MFS: Geblokkeerd

Uitgifteregels die in Isah zijn verwerkt, zijn gemarkeerd met dit pictogram; u kunt ze niet wijzigen of verwijderen

Wijzigen (F2)

Klik op dit pictogram om de regel te wijzigen

Verwijderen (CTRL+D)

Met dit pictogram verwijdert u de regel.

N.B.: U heeft rechten nodig voor 'Muteren artikeluitgiftes' om geplande artikeluitgiftes te kunnen registreren en om geregistreerde artikeluitgiftes te kunnen wijzigen of verwijderen. Voor het registreren van ongeplande uitgiftes heeft u rechten nodig voor 'Ongeplande artikeluitgiftes'.