Ongeplande artikelen verbruiken

Als u tijdens het uitvoeren van de opdracht artikelen verbruikt, dan registreert u dat bij de opdracht op het tabblad Registraties onder Artikeluitgiftes. Ongeplande uitgiftes waren niet voorzien en zijn dus nog niet geregistreerd; als u deze toevoegt, dan zal Isah MFS het artikel automatisch in Isah toevoegen aan de productiecalculatie van de opdracht.

MFS: Toevoegen

Klik op het pictogram om een uitgifte toe te voegen en geef aan dat het gaat om een ongeplande uitgifte.

Artikel

Object

MFS: Scherm verversen

Deze knop, die u vindt achter het veld Artikel, dient om de artikelen voor de uitgiftes op te halen uit de database. Vindt u een (on)gepland artikel in eerste instantie niet terug in het veld Artikel, dan kan het zijn dat u de gegevens opnieuw moet inlezen met deze knop.

Er is voor gekozen om de uitgiftegegevens niet continu automatisch te actualiseren; dit om te voorkomen dat de app onnodig traag wordt op momenten dat deze artikelen voor u niet relevant zijn.

Hoeveelheid

TR: Verlof verwijderen

Klik op dit pictogram om de invoer te annuleren.

TR: Verlof opslaan

Klik op dit pictogram de gegevens op te slaan.

N.B.: Om aan te kunnen geven dat u een ongepland artikel verbruikt, heeft u rechten nodig voor 'Ongeplande artikeluitgiftes'.

Informatie over het instellen van een standaardmagazijn