Geplande artikelen verbruiken

Als u tijdens het uitvoeren van de opdracht artikelen verbruikt, dan registreert u dat bij de opdracht op het tabblad Registraties onder Artikeluitgiftes. Geplande uitgiftes zijn van tevoren al verwacht en in Isah bij de opdracht ingepland. Het gaat bijvoorbeeld om filters of vloeistoffen die bij onderhoudsbeurten nodig zijn.

MFS: Toevoegen

Klik op het pictogram om een uitgifte toe te voegen en geef aan dat het gaat om een geplande uitgifte.

Artikel

Object

MFS: Scherm verversen

Deze knop, die u vindt achter het veld Artikel, dient om de artikelen voor de uitgiftes op te halen uit de database. Vindt u een (on)gepland artikel in eerste instantie niet terug in het veld Artikel, dan kan het zijn dat u de gegevens opnieuw moet inlezen met deze knop.

Er is voor gekozen om de uitgiftegegevens niet continu automatisch te actualiseren; dit om te voorkomen dat de app onnodig traag wordt op momenten dat deze artikelen voor u niet relevant zijn.

Hoeveelheid

TR: Verlof verwijderen

Klik op dit pictogram om de invoer te annuleren.

TR: Verlof opslaan

Klik op dit pictogram de gegevens op te slaan.

Bij geplande uitgiftes boekt Isah de artikelen altijd uit het magazijn dat in de productiecalculatie is aangegeven.

N.B.: Om geplande uitgiftes te kunnen registreren heeft u rechten nodig voor het muteren van artikeluitgiftes.