Responstijden

U gebruikt het scherm Responstijden om de maximaal toelaatbare reactietijden op te geven. Dit betreft de tijd die mag verstrijken tussen de melding van de storing tot de aanvang van de werkzaamheden. Desgewenst kunt u met de knop Contractprijzen aan verschillende responstijden een prijs toekennen. U gebruikt de responstijden bij het aanmaken van servicecontractversies. Responstijd bepaalt samen met de instelling in het veld Beschikbaarheid in de contractversie welke tijd als uiterste starttijd van de werkzaamheden wordt berekend zodra u een servicemelding invoert.