Voorwaarden/kosten

U gebruikt het scherm Voorwaarden/kosten om standaard voorwaarden en de daaraan verbonden kosten vast te leggen, bijvoorbeeld voorrijkosten. Vervolgens gebruikt u ze in servicecontractversies. Daarnaast kunt u de artikelen vastleggen waarmee u deze voorwaarden en kosten in een serviceorder wilt opnemen.

Voor wat betreft de prijzen kunt u een onderverdeling maken in:

Bij het aanmaken van serviceorders voor preventief en/of correctief onderhoud worden de voorwaarden en kosten automatisch meegenomen als verkoopregels of verkoopsubregels, al naar gelang de instellingen in de desbetreffende contractversie.