Personeelslid mag maar aan één gebruiker gekoppeld zijn

Een personeelslid mag voortaan maar aan één gebruiker gekoppeld zijn. Gaat u updaten naar Isah-databaseversie 5.0 of hoger en is een personeelslid aan meerdere gebruikers gekoppeld, dan zal de update mislukken. U krijgt dan een melding waarin u gevraagd wordt de situatie met de gebruikers op te lossen voordat u de update opnieuw gaat uitvoeren. Als een applicatiebeheerder bijvoorbeeld zowel een account heeft als beheerder en een account als gewone gebruiker dan kunt u het beheerdersaccount verwijderen en voor de rol van beheerder een gebruiker aanmaken met alleen applicatiebeheerderrechten (zie Rol van applicatiebeheerder).