Personeel productiebewerkingen

U gebruikt de knop Personeel in het scherm Productiecalculatie bewerkingen als u aan de geselecteerde bewerkingsregel meerdere personeelsleden wilt koppelen. Wilt u slechts één personeelslid opgeven, dan gebruikt u in plaats van de knop Personeel het veld Personeelslid op het tabblad Algemeen van de bewerkingsregel.

Isah gebruikt de gekoppelde werknemers alleen in de doorlooptijdenplanning als u plant op manuren. De ingeplande personeelsleden zijn in dat geval zichtbaar op het scherm Dagplanning personeel en op het Capaciteitsoverzicht met de preset 'Personeel'.