0154 Expeditiebonregels - Specificatie inkoop/productie

Als is ingesteld dat u werkt met onderhanden-werklocaties, kunt u pas voor artikelen met herkomst inkoop of productie expeditiebonnen verwerken als er een inkooporder of productieorder is ingevuld.

Instellingen voor werken met onderhanden-werklocaties vindt u in de module Algemeen, map Instellingen, scherm Basisgegevens, tabblad Instellingen. Als u het veld Locatie-OHW actief bij herkomst Inkoop, bestemming Verkoop en/of het veld Locatie-OHW actief bij herkomst Productie, bestemming Verkoop activeert geeft u aan dat u ingekochte of geproduceerde artikelen tijdelijk wilt opslaan. Per artikel kunt u aangeven dat u voor dat artikel met tijdelijke locaties werkt. Daarvoor activeert u het veld Actief in de module Artikelen, scherm Artikelen, tabblad Logistiek.

Het veld Inkooporder of Productie wordt automatisch gevuld als u werkt met onderhanden-werklocaties en het scherm Locatie-OHW slechts één regel bevat die overeenkomt met de gegevens van de expeditiebon.