Instellingen actieplanbord

Gebruik het scherm Instellingen actieplanbord om de weergave van planbordgegevens van het scherm Actieplanbord te wijzigen. Zo kunt u de schaal en breedte van het planbord opgeven. U kunt ook de periode opgeven waarbinnen u gegevens wil bekijken en u kunt de kleurinstellingen aanpassen.

Let op: wijzigingen die u aanbrengt in dit scherm worden direct doorgevoerd in het scherm Actieplanbord. Indien nodig, moet u deze wijzigingen altijd handmatig ongedaan maken.

Aanpassen per

Rooster tonen

Uitgebreide informatie tonen

Aantal regels