Actieplanbord

Het actieplanbord geeft op grafische wijze een overzicht weer van de geplande acties per personeelslid in een bepaalde periode. U heeft de mogelijkheid de planning van de acties naar eigen inzicht direct in het actieplanbord aan te passen. Sleep de actie naar het gewenste personeelslid, tijd en datum. Zo kunt u:

Let op: de wijzigingen die u op deze manier aanbrengt, worden pas doorgevoerd als u klikt op Opslaan (CTRL+S). Zo lang u uw wijzigingen niet doorvoert, kunt u op Annuleren (CTRL+U) klikken om terug te gaan naar uw uitgangssituatie.

Let op: Als u in het scherm Acties een actie invoert of wijzigt, kunt u de grafische weergave van deze aanpassing direct bekijken in het scherm Actieplanbord. U opent het scherm in het veld Actieplanbord. U kunt de overige acties wijzigen in het op deze wijze geopende Actieplanbord. Als u op de knop OK klikt, voert u de overige acties door. Echter, de actie die u in het scherm Acties heeft aangepast, wordt pas doorgevoerd als u in het scherm Acties de gegevens opslaat met Opslaan (CTRL+S).

De rijhoogte is afhankelijk van het aantal getoonde rijen. Het maximum aantal rijen geeft u op in het scherm Instellingen actieplanbord. U kunt in het Actieplanbord zelf het aantal rijen vergroten met Rijenaantal verhogen of verkleinen met Rijenaantal verlagen in de verticale schuifbalk links van de kalender.

Gebruik het scherm Instellingen actieplanbord om de weergave van de planbordgegevens aan uw wensen aan te passen.

Alleen medewerkers die in de geselecteerde periode in dienst zijn, worden getoond in de lijst. Wanneer er echter nog onvoltooide acties aan een als vervallen gemarkeerde werknemer gekoppeld zijn, dan worden deze acties en de desbetreffende werknemer altijd weergegeven. Zo kunt u de actie aan een andere werknemer toewijzen.