Inkooproutingregels

Dit scherm kunt u alleen oproepen als bij de geselecteerde inkoopregel een routing is opgegeven. Is er een routing opgegeven, dan neemt Isah het standaardverloop van deze routing automatisch op in het scherm Inkooproutingregels.

Wilt u afwijken van de standaardrouting, dan past u de routing aan in het scherm Inkooproutingregels door routingregels te verwijderen, aan te passen of toe te voegen. Voor iedere status die de inkoopregel moet doorlopen, dient een routingregel te zijn opgenomen.

Velden

Status

Statustype

Doorlooptijd

Nettotijd

Script