Automatisch aanmaken inkoopfactuurregels

U gebruikt de verwerking Automatisch aanmaken inkoopfactuurregels om regels aan te maken voor de geselecteerde inkoopfactuur. Isah maakt de inkoopfactuurregels aan op basis van de gegevens in de inkooporder die u in het scherm opgeeft. Alle regels van de opgegeven inkooporder worden onder de inkoopfactuur gezet. U kunt de regels nog aanvullen of wijzigen.

Afhankelijk van het soort inkooporder komen de aangemaakte regels terecht onder de knop Artikelen, Gereedschappen of Externe bewerkingen.