Aanmaken inkoopoffertes en -orders externe bewerkingen

U gebruikt de verwerking Aanmaken inkoopoffertes en -orders externe bewerkingen om inkoopoffertes of inkooporders voor externe bewerkingen aan te maken. Deze worden geplaatst in de schermen Inkoopoffertes of Inkooporders.

Voorwaarden

U kunt alleen inkoopoffertes of inkooporders voor externe bewerkingen aanmaken als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Velden

Wat wilt u aanmaken?

Welke regels wilt u verwerken?

Voor welke gebruiker(s) wilt u inkoopoffertes/ -orders aanmaken?

Voor welke leverancier(s) wilt u inkoopoffertes/-orders aanmaken?

Boekdatum