Verwijderen gebruikersinstellingen

U gebruikt de verwerking Verwijderen gebruikersinstellingen om bepaalde instellingen van schermen te verwijderen. U kunt hierbij denken aan schermgrootte en -positie, filters, favoriete schermen en volgorde en zichtbaarheid van tabbladen. Voor alle instellingen die u in het verwerkingsscherm activeert, worden na het uitvoeren van de verwerking de standaardinstellingen gebruikt. Van welke schermen de instellingen worden verwijderd, hangt af van de verwerking die u kiest: