Kopiëren gebruikersinstellingen

U gebruikt de verwerking Kopiëren gebruikersinstellingen om bepaalde instellingen van schermen over te nemen. U kunt hierbij denken aan presets, filters, kolomeigenschappen, draaitabelconfiguraties, favoriete schermen en volgorde en zichtbaarheid van tabbladen. U activeert alle instellingen die u wilt kopiëren. Van welke gebruiker en schermen de instellingen worden gekopieerd, hangt af van de verwerking die u kiest:

Let op: Als het veld Volgorde en zichtbaarheid is geactiveerd, worden alleen de instellingen overgenomen van standaardtabbladen en van eigen tabbladen die gemarkeerd zijn als gemeenschappelijk. Instellingen van persoonlijke eigen tabbladen worden niet gekopieerd. Als bijvoorbeeld bij de andere gebruiker tabblad Algemeen verborgen is en een gemeenschappelijk eigen tabblad Algemeen die plaats heeft ingenomen, dan wordt dat overgenomen. Heeft de gebruiker een persoonlijk eigen tabblad Info, dan blijft dit tabblad buiten beschouwing bij het kopiëren.