Eigen tabbladen

In het scherm ziet u alle eigen tabbladen die personeelsleden van uw bedrijf hebben aangemaakt. Als Applicatiebeheerder beheert u in dit scherm eigen tabbladen die voor bedrijfsbreed gebruik zijn bedoeld. U kunt:

Velden

Scherm

Programma

Gemeenschappelijk

Verantwoordelijke

Let op:Gebruikers kunnen op persoonlijke tabbladen alleen velden overnemen van tabbladen waarvoor ze rechten hebben. Als rechten wijzigen, kan de situatie ontstaan dat er velden op een persoonlijk eigen tabblad staan die afkomstig zijn van een tabblad waarvoor de gebruiker geen rechten meer heeft. De gebruiker heeft dan geen toegang meer tot het oorspronkelijke tabblad, maar kan de velden daarvan op het eigen tabblad wel gebruiken. Met de verwerking Controleren rechten eigen tabbladen kunt u deze gevallen opsporen en verhelpen.

Rechten voor eigen tabbladen en eigen velden