Uitvoeren knelpuntenanalyse via productiestatussen

U gebruikt knelpuntenanalyses om na te gaan of de productie naar behoren verloopt of dat er zich eventueel problemen kunnen gaan voordoen. Deze knelpunten kunnen te maken hebben met de vier componenten van een calculatie: artikelen, bewerkingen, gereedschappen en externe bewerkingen. Voorbeelden van mogelijke voortgangsproblemen zijn:

Na het uitvoeren van de verwerking vindt u de resultaten in het overzicht Orderanalyses, dat onder andere staat in de module Verkoop en in de productiemodules. In dit scherm selecteert u de analyse waarvan u de resultaten wilt bekijken. Vervolgens klikt u op de knop Regels voor een overzicht van de eventuele knelpunten die zijn aangetroffen.

Velden

Simulatiedatum

Code voor presets

Multilevel