Aanmaken uitgifteregels artikelen

U gebruikt de verwerking Aanmaken uitgifteregels artikelen om meerdere uitgifteregels voor artikelen tegelijk automatisch toe te voegen, bijvoorbeeld als u alle artikelen voor een bepaalde order in één keer wilt uitgeven. Aangemaakte regels worden geplaatst in het mutatiebestand Uitgiftes artikelen en kunnen daar nog bewerkt worden.

U kunt uitgifteregels voor artikelen ook toevoegen met Nieuw (CTRL+N) in het scherm Uitgiftes artikelen.

Let op: Als de regels gecontroleerd zijn, verwerkt u de uitgiftes met de verwerking Verwerken uitgiftes artikelen. Pas als u dit gedaan heeft, worden de uitgiftes ook werkelijk geboekt.