Updatenotes 4.5.5

Vanaf februari 2014 zijn betalingen in Europa alleen nog maar mogelijk met IBAN (International Bank Account Number). In de updatenotes van versie 7.4.5.5 van Isah vindt u hoofdzakelijk de wijzigingen in Isah om de overgang op IBAN te realiseren: de wijzigingen om IBAN te kunnen registreren en te exporteren naar de financiële pakketten AccountView, Multivers en Agresso Wholesale.

Isah heeft de applicatie Isah IBAN Conversion ontwikkeld om uw bedrijf te ondersteunen bij de overgang op IBAN. De applicatie helpt u met het omzetten van uw bestaande bankrekeningen naar IBAN en controleert de geldigheid van IBANs. In de handleiding Isah IBAN Conversion kunt u lezen hoe u de applicatie gebruikt.

Als u over Isah IBAN Conversion wilt kunnen beschikken, neem dan contact op met uw accountmanager of partner van Isah.

In deze map

Nieuwe en gewijzigde programmacodes

Omzetting bankrekening bij overgang van Isah-versie 4.5.4 naar 4.5.5

Nieuwe versie van licentieserver installeren

Nieuwe schermen

Gewijzigde schermen

Gewijzigde rapporten

Overige aanpassingen