AutoCAD 2014 ondersteund

Vanaf Isah-versie 4.5.6 wordt AutoCAD 2014 ondersteund. Deze versie van AutoCAD biedt u de mogelijkheid om aan te geven welke programmalocaties betrouwbaar zijn. Hiermee kunt u voorkomen dat niet-geautoriseerde of schadelijke programma’s in het geheugen worden geladen en uitgevoerd worden.

Om er voor te zorgen dat de Isah AutoCAD-integratie geladen wordt bij het starten van AutoCAD dient u er zelf voor te zorgen dat de installatiemap als betrouwbaar is geregistreerd of dat u het laden van programma’s vanaf alle locaties toestaat.

In het scherm Options in AutoCAD vindt u hiervoor een aantal instellingen.