Systeeminstellingen

Via het menu Beeld, Systeeminstellingen gebruiker is het mogelijk enkele algemene instellingen op te geven die voor de ingelogde gebruiker door heel Isah gelden. Denk hierbij onder andere aan een exportmap, een map voor eigen schermen en het al dan niet zichtbaar maken van rapporten en scripts in het menu.

Ook het helpsysteem kunt u in dit scherm instellen; er is een keuze voor offline of online help. Deze keuze is alleen benaderbaar als in System Admin bij de System Settings is aangegeven dat elke gebruiker een individuele keuze mag maken.