Synchroniseren engineering/artikel

Met de verwerking Synchroniseren engineering/artikel synchroniseert u een engineering-item met het artikel waaraan het is gekoppeld. Het betreft de engineering-itemrevisie die is geselecteerd in het scherm Engineering-items, desgewenst inclusief alle onderliggende engineering-itemrevisies en/of memo's, teksten en documenten.

Wat er gekopieerd wordt en waar naartoe is afhankelijk van de instellingen in het scherm Engineering-items onder het kopje Synchroniseren.

Het moment van synchroniseren kiest u zelf. U synchroniseert bijvoorbeeld als het ontwerp door de engineer is vrijgegeven.

Voorwaarden

Voor het synchroniseren van een engineering-item met een artikel moet aan de de volgende voorwaarden voldaan zijn:

Resultaat

Memo’s, teksten en documenten worden gekopieerd van: