Synchroniseren engineering/productie

Met de verwerking Synchroniseren engineering/productie synchroniseert u een engineering-item met één of meer productiedossiers waaraan het is gekoppeld. Het betreft de engineering-itemrevisie die is geselecteerd in het scherm Engineering-items, desgewenst inclusief alle onderliggende engineering-items en/of memo's, teksten en documenten.

Wat er gekopieerd wordt en waar naartoe is afhankelijk van de instellingen in het scherm Engineering-items onder het kopje Synchroniseren.

Het moment van synchroniseren kiest u zelf. U synchroniseert bijvoorbeeld als het ontwerp door de engineer is vrijgegeven.

Voorwaarden voor synchroniseren:

Voor het aanmaken, wijzigen of verwijderen van productiestuklijstregels gelden de volgende voorwaarden:

Resultaat

Memo’s, teksten en documenten worden gekopieerd van:

Let op: Bij het aanmaken van een nieuwe engineering-itemrevisie wordt de engineeringstuklijst en de eventuele koppeling met een productiedossier met stuklijst gekopieerd. Dat geldt echter niet voor gefiatteerde regels. De volgende keer dat de synchronisatie wordt uitgevoerd zullen daarvoor voor nieuwe regels ontstaan.

Velden

Single-level en Multilevel

Status