Toelichting bij het zoekpad voor BTW-tussenrekeningen

BTW-tussenrekening

Isah kijkt als eerste naar de grootboekrekening die voor de relevante BTW-code is ingevuld in het scherm Financiële aansturing BTW op het tabblad Vervolg. Het tabblad Vervolg is alleen zichtbaar als op het scherm Financieel, tabblad Export/Import, het veld Financiële applicatie is ingesteld op 'Unit 4 Multivers' of op 'Overige financiële pakketten'.

Vangnet

Als geen grootboekrekening is gevonden, dan kijkt Isah naar de vangnetrekeningen. Deze rekeningen zijn bedoeld om boekingen op te vangen die Isah met het bovenstaand zoekpad niet van grootboekrekeningen kon voorzien.

Let op: Is in het zoekpad geen grootboekrekening gevonden en is ook geen vangnetrekening ingesteld, dan wordt de boeking niet uitgevoerd.