Artikelconfiguratie

Het scherm Artikelconfiguratie toont een overzicht van de scripts die aan een artikel zijn gekoppeld. U gebruikt dit scherm om de configuratiemogelijkheden van het artikel op te geven. Zo kunt u scripts toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Indien van toepassing wordt op het tabblad Algemeen het algemeen geldende script getoond.

Wilt u het artikel definiëren als modelartikel, dan activeert u het veld Modelartikel. U kunt modelartikelen configureren op de verkooporder of verkoopofferte (scherm Verkoopoffertes of Verkooporders, tabblad PCF en verwerking Configurator).

Als het artikelen betreft die geen modelartikel zijn, dan kunt u deze configureren vanaf de verkoopregel.

Voor meer informatie over de kenmerken en de bijbehorende mogelijkheden die aan het artikel zijn gekoppeld, gaat u terug naar het scherm Artikelen en klikt u op de knop Kenmerken.