Artikelkenmerken

Het scherm Artikelkenmerken toont een overzicht van de kenmerken die aan een artikel zijn gekoppeld. Deze kenmerken zijn afkomstig van:

Met de kenmerken specificeert u allerlei gegevens, zoals de technische specificaties, die u kunt gebruiken bij bijvoorbeeld de verkoop- of productieconfigurator. Wanneer u werkt met objecten kunt u kenmerken gebruiken voor het toevoegen van bedrijfsspecifieke gegevens aan een object.

Als het artikel waarbij kenmerken en mogelijkheden zijn gedefinieerd, wordt opgenomen in bijvoorbeeld een verkoopregel, dan kunt u de precieze samenstelling van het artikel configureren met behulp van een vraag-en-antwoordspel.