Installatie

Intercompany is beschikbaar als add-on bij Isah. De add-on wordt geïnstalleerd met een installatieprogramma (Intercompany.exe). Het wordt aangeraden de installatie en inrichting te laten uitvoeren door een systeembeheerder, applicatiebeheerder of Isah-consultant.

Let op: De schermen voor het gebruik van Intercompany zijn in Isah alleen zichtbaar voor gebruikers die er rechten voor hebben.

Bij het installeren van Intercompany komt u drie opties tegen. De eerste daarvan, Basis Intercompany, is altijd geactiveerd. Dit onderdeel van Intercompany verzorgt het omzetten van een inkooporder in een verkooporder: als u een inkooporder invoert in de administratie van de inkopende organisatie, maakt Isah de bijbehorende verkooporder aan in de administratie van de verkopende organisatie.

Tijdens de installatie is het daarnaast mogelijk de volgende onderdelen te installeren: