Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Transacties verzenden

Om te zorgen dat klaarstaande transacties in de administratie van de inkopende of verkopende partij worden bijgewerkt, dient u deze te verzenden. Per soort transactie is daarvoor in Isah een verwerking aanwezig.

Let op: De andere partij moet de verzonden items ontvangen; pas dan zijn ze zichtbaar in Isah.

N.B.: Wanneer de verwerkingen niet naar behoren verlopen, geeft Isah daarvan een melding. De berichten over het probleem kunt u nazien in het logboek.

Inkooporders verzenden

Ga naar de module Inkoop, scherm Inkooporders, menu Bewerken, en kies voor Verzenden interne inkoopopdrachten. Isah maakt een selectie van de te verzenden inkooporders op basis van de gegevens die u heeft ingevuld in het scherm Relaties tussen bedrijven.

Expeditiebonnen verzenden

Ga naar de module Expeditie, map Overzichten, scherm Verwerkte expeditiebonnen, menu Bewerken, en kies voor Verzenden interne verzendingen. Isah maakt een selectie van de te verzenden gegevens op basis van de verkooporders die aan de hand van interne inkooporders zijn aangemaakt.

Verkoopfacturen verzenden

Ga naar de module Facturering, scherm Verkoopfacturen, menu Bewerken, en kies voor Verzenden interne facturen. Isah maakt een selectie van de te verzenden gegevens op basis van de verkooporders die aan de hand van interne inkooporders zijn aangemaakt.